Kontakt

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss på Frolands Verk, så kan du sende en mail til post@frolandsverk.no.
Dette er en mail som daglig blir gjennomgått, og alle henvendelser som kommer inn vil bli besvart. Det er kommunen som står for driften av Frolands Verk, og det er altså kommunen som har med vedlikehold og guidede turer.
Selve verket ligger ikke lange kjøreturen verken fra Evje, Froland eller Arendal. Det er bare å kaste seg i bilen for å ta en tur når du måtte ønske. I helgene vil det være guider og andre eksperter som forklarer om historien til stedet. Dette er veldig fint å få med seg hvis man er litt over middels interessert.
Hvis det er skoleklasser som har lyst til å ta turen, så er det bare å si i fra. Vi stiller en guide til disposisjon gjennom en økt, og vil da lose barna gjennom området og fortelle litt om hva som skjedde på Frolands Verk.

Ute etter leie lokale?

Er du ute etter leie av lokale? Da kan du sende en henvendelse til lokale@frolandsverk.no.
Fortell oss hvem du er, hva du skal feire, og hvor mange dere blir, så tar vi det derfra. Husk at vi kan hjelpe til med det meste du trenger. Bare si i fra hvis det er noe vi kan gjøre. Det er mange lokaler du kan velge mellom, og det passer fint til bryllup, konfirmasjoner som andre fester.
Du kan også ringe Øyvin Froland som er kontaktperson for verket. Han sitter med all informasjon rundt hva som foregår, og han vil kunne svare på dine spørsmål. Hans telefonnummer er 48 20 72 97.
Ta turen til Frolands Verk i dag for å se litt gammel sørlandshistorie, da vel.